Efterårets nye trends

Leopardprint, stilsikker strik og tern er blandt de største trends i dette efterår.

Ny sæson i modebranchen er lig med nye trends. Verdens største modehuse såsom Chanel, Dior og Saint Laurent, er kendt for at levere inspiration til tusindvis af andre brands og samtidigt sætte gang i de nyeste trends på markedet.

 

Leopard

Leopardprintet har for alvor fundet vejen frem i modebranchen, selvom det aldrig rigtigt har forladt catwalken. Om det er en jakke, taske eller skjorte, er leopardprintet lidt ligesom at tage en rød læbe på. Det løfter ethvert outfit og ser altid godt ud.

Shop denne smarte leopard flyverdragt fra Global Funk.

Leopard print flyverdragt buksedragt global funk

SHOP NU

 

 

Stilsikker strik

Ét bekendt piece hos de fleste danskere er igen blevet hevet ind i den nye efterårskollektion. Her er der i lag-på-lag-outfits fokus på at skabe kontrast mellem de bløde striktrøjer og de mere elegante pieces. Dette giver i sidste ende en fornemmelse af afslappethed, som i høj grad passer ind i det danske efterårsvejr.

Se vores store udvalg af striktrøjer i den bedste kvalitet fra Sibin Linnebjerg her.

mary sibin linnebjerg blåsibin Linnebjerg Mary short sort

 

Tern

De ternede mønstre er igen i år med på catwalken. Sidste år blev ternene for alvor populære, men i år ser det ud til at denne trend bliver endnu vildere! Denne gang er der tilføjet flere farver, hvilket skaber et hav af nye variationer.