Sådan får du klassisk og elegant stil

Det klassiske snit klæder langt de fleste, men det kan hurtigt komme til at se kedeligt ud. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Du kan med fordel udvælge elegante styles med et lille twist. Hvis vi kigger nærmere på den nye kollektion fra King Louie, bliver vi taget tilbage til Italiens kyster i 50’erne. Her har de klassiske modeller fra King Louie fået nye smukke prints og farver. 

Se hele udvalget her


 

Vælger du en klassisk kjole, nederdel eller skjorte med et lille twist, kan din garderobe hurtigt komme til at se lidt mere spændende ud. Du kan også vælge at beholde de klassiske elementer såsom en A-formet nederdel og tilføje en bluse eller skjorte med print. På den måde kan de klassiske items i din garderobe få lov til at overleve lidt længere og samtidig få nyt liv.


Skjorte fra Jad 499 kr. - Nederdel fra King Louie 499 kr.

Når det kommer til jeans er det danske mærke Mos Mosh de første som fremfører de klassiske bukser med unikke detaljer. Her er du sikret en behagelig pasform og med et par jeans fra Mos Mosh får du hurtigt en ny ven i din garderobe. Bukserne har det klassiske snit, men der er tilført skønne farver, palietter og nitter.

 

Når du til sidst skal fuldende dit look, kan du tage en klassisk cardigan over. Så er du sikret en elegant stil og lidt varme, hvis kulden skulle nærme sig i løbet af foråret og sommeren. Det danske mærke Sibin Linnebjerg har et stort udvalg af klassiske cardigans. Med en cardigan fra Sibin Linnebjerg går man aldrig galt i byen og kvaliteten er ej heller et kompromis.


Du kan finde hele udvalget her