SOPHIES POESIBOG

Velkommen til den digitale poesibog fyldt med gode minder gennem 55 år.

Tidl. chefredaktør Hans Petersen, Stiften

Håret er som en ildebrand, og sådan er sjælen og ånden i Birthe og Sophie. Alt er fyr og flamme, og selv bliver man optændt med samme energi og glæde, når man møder både den ene og den anden af dem.

Frk. Svennevig, Café Kølbert 

Der skal lyde et rungende tillykke med 55-års jubilæet til fru manufakturhandler Birthe Pedersen. 

Fru Birthe Pedersen er en ynder af de skønne kunster, og en af byens bedst klædte damer. Hendes garderobe farverig og moderigtig, men altid passende for fruens alder. Hvor andre damer falder for fristelsen til at klæde sig ekstravagant og pyntesygt, mestrer fru Birthe Pedersen smukke farvesammensætninger og smagfuld elegance, uden nogensinde at gå i et med tapetet.

Endvidere er hun prober og dygtig med sin forretning.

Fru Birthe Pedersen har været mig en skattet ven igennem en årrække. Hun lyser bestandigt op med sit muntre humør, sit beskedne og venlige væsen og sin ufejlbarlige hukommelse.

PALLE, GRANHØJ DANS

Hvadenten det er som: bestyrelses-medlem, som sponsor , som publikum eller som det skønne menneske Birthe altid er . . . . . så:  

Er det altid vidunderligt at være i hendes selskab - TAK

Trine, BRODERISTEN

BYENS BEDSTE BIRTHE

Ingen kan måle sig med Birthe og sådan er det bare!

Man kan ikke blive andet end lykkelig over den helt særlige generøsitet og originalitet, der flyder ud af Birthe og drypper på os alle! 

Af hjertet tak for dig Birthe og KÆMPE tillykke med den flotte dag!

Det år, jeg lige var blevet fem, i 1975, fik jeg for første gang i mit liv en ny kjole lige før juleaften, den fineste lilla patchwork-kjole.

Tak for kvalitet og holdbarhed på tværs af generationer!

- Lene Juul

Havde min skønne skindjakke med på tur til Montzegur.

Vi har lige været i den lille gamle kirke og set den sorte Madonna. Senest har den været på Sicilien, og den blir kun mer og mer lækker.

- Ruth Høgedal

Jeg har været en flittig kunde hos jer. Rigtig meget da mine tre piger kom til verden. De har været i Sophie tøj hele deres barndom, noget har mine børnebørn også overtaget og brugt. Mine piger og jeg havde stor glæde af jeres sommerkjoler og nederdele. Min yngste datter hedder også Sofie.

- Lisbet Jensen

Gå gennem Latinerkvarterets stræder!

- her findes en butik, der har alt i klæder!

Kjole til dame, og bluse til pige.

et trin op, og du er hos SOPHIE

Med betjeningen er alle tilfreds,

det har de været nu, i så mange år som 55 !

- Ole Giber