Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Sophies Tøjhus Aps

Pustervig 3

DK-8000 Aarhus C

CVR nr. 49158815

Telefon: +45 86 12 20 33

E-mail: info@sophies.dk 

Priser 

Alle angivne priser på Sophies.dk er i DKK og inkl. 25% moms.

Betaling

Sophies.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager.

Sophies.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Ordrer bestilt på Sophies.dk leveres indenfor 1-2 hverdage.

GLS PakkeShop - 39 kr. (gratis ved køb over 499 kr.)

     Levering til dit foretrukne udleveringssted.

GLS Omdeling Privat - 49 kr.

     Levering til privatadresse.

Afhentning i butikken - Gratis

     Sophies Tøjhus - Pustervig 3, 8000 Aarhus C.

     OBS: Du modtager en bekræftelse på e-mail, når din pakke er klar til afhentning.

Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Sophies.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returnering i butikken - Gratis

     Aflevér din returpakke i Sophies Tøjhus.

Returnering via forsendelse - 39 kr.

     Du kan købe en returlabel uanset pakkens størrelse og vægt her.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk at dette ikke gælder strømpebukser & strømper. Åbnede og prøvede strømpebukser/strømper tages ikke retur af hygiejnemæssige årsager.

Ikke afhentede pakker som bliver sendt retur til os bliver pålagt et returgebyr på 49 kr. som dækker omkostninger for returforsendelsen.

Gavekort

Alle gavekort købt på Sophies.dk er gyldige i 3 år efter købsdatoen. Efter dit køb, vil du modtage dit gavekort via e-mail, som herefter er klar til at blive udskrevet.

Reklamation

Hvis du oplever en fejl på en vare du har købt hos os, har du mulighed for at oprette en reklamation.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet og skal ske inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter fejlen eller manglen er konstateret.

Skriv en mail til vores kundeservice med dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet, samt hvordan det opstod. Vedhæft billeder af hele varen, samt fejlen i detaljer, og send mailen til info@sophies.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@sophies.dk eller på telefon 86 12 20 33. Hvis det ikke muligt at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet.