SÅDAN SENDER DU RETUR

HVAD KOSTER RETURNERING?

Det koster 39 kr. at købe en returlabel hos os. Du kan også returnere din ordre gratis i vores fysiske butik i Aarhus.

1.

Udfyld den vedlagte returseddel.

2.

Pak din returpakke og vedlæg retursedlen.

3.

Køb en returlabel og udskriv den (sendt via e-mail). Sæt den udenpå pakken.

KØB RETURLABEL HER

4.

Aflever din returpakke hos din
nærmeste GLS-Pakkeshop

FIND PAKKESHOP HER

5.

Når vi modtager din returpakke, sender vi en e-mail til dig. Ordren refunderes ved modtagelse.
Ønsker du ombytning skal du lave en ny ordre.

Ingen printer?

Du kan sende retur til vores adresse fra en pakkeshop, men det er vigtigt, at du sender pakken som erhvervspakke MED OMDELING. Ellers vil pakken komme retur til dig, da vi ikke har mulighed for at hente den i en pakkeshop.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi gør vores bedste for at behandle din returnering så hurtigt som muligt. Du modtager en e-mail fra os så snart din returnering er blevet behandlet hos os. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel. Der kan gå op til 7 bankdage før at beløbet er hos dig.

Både modtager og køber af gaven kan sende ordren retur. Beløbet kan kun sendes retur til det kort ordren blev betalt med.

Ønskes udvidet returfrist skrives "Gave" samt dato for hvornår den gives i kommentarfeltet til ordren.

Vi ombytter desværre ikke dine varer. Når du returnerer din ordre refunderes beløbet, som du derefter kan bruge til at lave en ny ordre med på den rigtige størrelse.

Er din ordre købt på udsalg kan den kun købes på ny med samme tilbud, hvis tilbudspriserne stadig er aktive/gældende på shoppen.

Øv, det er vi rigtig kede af. Hvis du opdager en fejl bedes du sende os en e-mail på info@sophies.dk, hvor du vedhæfter et billede af fejlen.

Du kan også benytte din 14 dages returret i vores fysiske butik i Aarhus. Medbring din udfyldte returseddel, når du besøger os.